Angajat al Companiei de Apă Arad, sancţionat după agresarea a doi reporteri

Un instalator din cadrul Companiei de Apă Arad a fost sancţionat cu diminuarea salariului cu 21 la sută şi mutarea într-un alt sector de activitate, după ce a agresat doi reporteri TV în momentul în care efectuau filmări la o avarie a reţelei de apă, informează corespondentul AMOS News.

Gheorghe Bănăţean, managerul Companiei de Apă, a anunţat, vineri, că instalatorul a fost pedepsit cu reducerea salariului şi mutarea lui la construcţii-montaj, „acolo unde nu va mai avea de a face cu oamenii“.

Cei doi reporteri TV au fost agresaţi, în urmă cu zece zile, de un angajat al Companiei de Apă, chemat de locatarii din cartierul Aurel Vlaicu să remedieze o avarie. Din cauza conductei sparte, mai multe blocuri din cartier nu au avut apă timp de câteva ore. Instalatorul a devenit agresiv în momentul în care jurnaliştii i-au cerut detalii despre avarie.

Angajatul Companiei i-a înjurat pe reporteri, a lovit o cameră de filmat şi a fugărit un jurnalist, încercând să îl lovească. Directorul Companiei de Apă Arad a văzut şi el cum s-a comportat subalternul său. „E regretabil că un instalator îşi arogă atribuţii mai mult decât ceea ce i s-a dat să facă“, a susţinut Gheorghe Bănăţean, după vizionarea imaginilor.

Cei doi reporteri au făcut şi o plângere la Poliţie, iar pe baza probei video aduse de reporteri, se va stabili încadrarea juridică a faptei săvârşite de angajatul Companiei de Apă.

Adauga un comentariu

*