Atac armat in Roma: un roman a fost ucis si alti doi raniti

Un roman a fost impuscat si alti doi au fost raniti grav, miercuri seara, intr-un cartier din nordul Romei, transmit televiziunile de stiri. Potrivit politiei italiene incidentul ar putea fi o reglare de conturi intre doua bande rivale.Martorii oculari spun ca autorii atacului au fugit de la locul faptei si ca incidentul a fost „o executie in plina strada”, victima fiind obligata sa ingenuncheze, dupa care a fost impuscata cu mai multe gloante in cap.

Fortele de ordine, alertate de un barbat care a sunat la numarul de urgenta 112, au descoperit cadavrul unui tanar de aproximativ 20 de ani.

Potrivit presei italiene, cei trei romani ar fi fost opriti intr-o piata din apropierea statiei de metrou Nomentana de un alt grup de barbati, care au deschis focul asupra lor.
Starea celor doi romani raniti este critica din cauza leziunilor la organele interne, unul fiind impuscat in torace iar celalalt in abdomen.

Ambasada Romaniei la Roma se afla in contact permanent cu autoritatile italiene pentru a se informa asupra rezultatelor anchetei in derulare, se arata intr-un comunicat al ministerului roman de Externe.

La efectuarea cercetarilor judiciare, alaturi de Echipa Mobila de investigatii a politiei de stat din Roma participa si un ofiter din cadrul politiei romane.

Ambasada va acorda sprijin, la cererea familiei persoanei decedate si in conformitate cu atributiile sale prevazute de lege, pentru repatrierea corpului neinsufletit al cetateanului roman, se mai arata in comunicatul MAE.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*