47.100 de dolar pentru un rol secundar într-un film alături de Will Ferrell

Un băieţel în vârstă de 10 ani va interpreta un rol secundar în ultimul film în care joacă Will Ferrell, după ce tatăl său i-a cumpărat rolul pentru suma de 47.100 de dolari în cadrul unei licitaţii organizate pentru strângerea de fonduri pentru lupta împotriva cancerului, informează joi Associated Press recepţionată de Rompres.

Banii obţinuţi din licitaţie vor fi donaţi fundaţiei Cancer for College condusă de unul dintre foştii colegi ai lui Will Ferrell de la University of Southern California.

Licitaţia a început de la suma de 5.000 de dolari şi a fost câştigată de un bărbat din Dallas care a dorit să rămână anonim.

‘Câştigarea acestei licitaÅ£ii reprezintă foarte mult pentru mine. Mi-am pierdut mama din cauza unui cancer ovarian în urmă cu câţiva ani ÅŸi mă simt privilegiat de faptul că fiul meu în vârstă de 10 ani va putea juca într-un film alături de Will Ferrell,” a declarat câştigătorul licitaÅ£iei într-o declaraÅ£ie dată publicităţii de fundaÅ£ia Cancer for College.

Actorul Will Ferrell a avut ideea de a scoate la licitaÅ£ie un rol secundar, care nu necesită rostirea nici unei replici, în noul său film ‘Step Brothers’. ”Suntem copleÅŸiÅ£i de felul în care a fost recepÅ£ionată iniÅ£iativa noastră”, a declarat el.

Câştigătorul licitaţiei urmează să se întâlnească cu Ferrell în cursul zilei de vineri la cea de-a 14-a ediţie anuală a turneului de golf organziat de fundaţia Cancer for College la Temecula, iar filmările la care va participa micuţul de 10 ani vor începe în cursul lunii viitoare.ROMPRES

Adauga un comentariu

*