FCM Bacau – Steaua 0-4

Antrenorul Stelei, Massimo Pedrazzini a profitat de jocul din Cupa pentru a urmari la lucru fotbalistii mai putin folositi in debutul sezonului, lasand acasa 13 jucatori de baza. Astfel, la Bacau au debutat in tricoul Stelei Emeghara, Ninu si Vatca.

Eroul intalnirii din Moldova a fost Dorel Zaharia, autorul unei triple cu care atacantul venit in vara de la Bistrita si-a luat revansa fata de patronul echipei care nu il mai dorea in primul 11. Al patrulea gol al jocului a fost reusit de Vali Badea care a transformat impecabil un penalti.

Gazdele au dominat inceputul jocului, insa fara a-si crea ocazii mari de poarta, Mavriche ratand de putin tinta in minutul 14, iar Tanasa sutand slab din pozitie favorabila peste doua minute.

Steaua s-a instalat apoi la conducerea partidei, Neaga fiind aproape de deschiderea scorului in minutul 23, cand a trimis insa slab cu capul, fara probleme pentru Manea.

Polonezul Pawel Golanski s-a alaturat din minutul 34 pe lista accidentatilor din lotul Stelei, fiind inlocuit de Romeo Surdu.

Dorel Zaharia a deschis scorul in minutul 38 cand a evitat jocul la ofsaid al apararii bacauane si a scapat singur spre poarta lui Manea pe care l-a invins cu un sut puternic, din unghi, de la 12 metri.

La 11 minute dupa pauza, acelasi Zaharia a punctat pentru bucuresteni, in urma unei erori monumentale a portarului gazdelor, Ciprian Manea, care i-a pus o minge in picior lui Badoi. Acesta a trimis simplu in careu de unde Zaharia a inscris in poarta goala.

Valentin Badea a transformat apoi un penalti in minutul 61, cu un sut aproape de vinclul portii, imposibil de parat. Lovitura de la 11 metri a fost acordata in urma unui fault al lui Taban asupra lui Surdu.

Zaharia si-a completat seara excelenta in minutul 85, dupa o patrundere in careu, un dribling in fata portarului Manea si un sut din unghi in poarta goala.

Pe langa cele trei goluri, atacantul stelist a ratat si doua ocazii imense. In minutul 57 a trimis mingea in bara laterala, de la 16 metri, pentru ca in minutul 88 sa suteze exact in portarul gazdelor, de la sase metri, dupa o centrare excelenta a lui Badoi de pe dreapta.

HotNews.ro

Comentarii

  1. marfa

Adauga un comentariu

*