Trei bărbaţi din Constanţa şi-au pus capăt zilelor prin spânzurare

Trei constănţeni, cu vârste între 34 şi 57 de ani, şi-au pus capăt zilelor, prin spânzurare, la interval de doar câteva ore, transmite corespondentul AMOS News.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, inspectorul Crina Chirea, a declarat că cele trei cazuri au fost sesizate pe parcursul zilei de luni, la scurte intervale de timp, cauzele fiind din primele cercetări, depresii sentimentale sau alte probleme familiale. Prima solicitare a fost la locuinţa unui bărbat de 39 de ani care a fost descoperit, luni după-amiază, spânzurat cu un cablu electric de grinda din magazie.

Patru ore mai târziu, poliţiştii au primit o nouă sesizare, prin care erau anunţaţi că un bărbat de 57 de ani a fost descoperit spânzurat cu o funie de grinda podului. Poliţiştii secţiei 5 au primit, la numai două ore, un al treilea apel prin care au fost solicitaţi să meargă la locuinţa unui bărbat de 34 de ani. El îşi pusese capăt zilelor în sufragerie. Trupurile neînsufleţite au fost transportate la morga Cimitirului Central pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor exacte ale morţii.

Adauga un comentariu

*