PSD va depune moţiunea de cenzură

DeÅŸi, PSD este împărÅ£it între două curente pro ÅŸi contra depunerii moÅ£iunii de cenzură împotriva actualului guvern, Mircea Geoană a anunÅ£at că „MoÅ£iunea PSD, care va marca „momentul adevărului”, va fi depusă în Parlament”. DeclaraÅ£ia a fost făcută la întâlnirea cu grupurile parlamentare ale partidului, unde a încercat să-i convingă pe colegii săi de necesitatea depunerii moÅ£iunii.

PreÅŸedintele PSD, Mircea Geoană susÅ£ine că prin intermediul moÅ£iunii de cenzură, PSD vrea să dea „României un nou început”.”Suntem la începutul celei mai importante sesiuni parlamentare a României din ultimul timp. După trei ani de guvernare zbuciumată, după trei ani de lipsă de majoritate a sosit clipa adevărului, a sosit clipa unui nou început pentru români. E vremea să dăm românilor un Guvern stabil”, a declarat preÅŸedintele PSD, Mircea Geoană.

Liderul PSD a mai susţinut că o altă schimbare existentă pe lista de priorităţi a formaţiunii pe care o conduce, este câştigarea încrederii populaţiei prin adoptarea votului uninominal.

Adauga un comentariu

*