Fotbal: Mutu reduce la tăcere San Siro

AC Fiorentina, echipa lui Adrian Mutu, a obţinut un punct de aur, 1-1, pe San Siro, în faţa lui AC Milan, dovedind că se poate bate de la egal la egal cu toate marile forţe din Italia.

Deşi relativ obosită după finala Supercupei Europei jucată vineri cu FC Sevilla, AC Milan, cu o singură schimbare în echipa de start, Gilardino pentru Inzaghi, a dominat copios prima repriză a meciului cu Fiorentina şi a deschis scorul prin Kaka care a transformat un penalty după un fault al lui Dainelli asupra lui Ambrosini.

Totuşi, Cesare Prandelli a avut încredere în elevii săi şi nu a făcut schimbări la pauză astfel că Fiorentina a dominat partea a doua şi a obţinut egalul după ce Adrian Mutu a punctat cu o reluare cu capul din apropiere după o centrare a lui Santana.

Astfel, Milan – Fiorentina s-a încheiat la egalitate, 1-1, după un joc în care Adrian Mutu a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, peste vedete precum Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf, Alberto Gilardino sau Alessandro Nesta.

Adauga un comentariu

*