Drumurile judetene vor fi mai bune

Locuitorii din trei localitati bacauane au in aceste zile toate motivele de bucurie. Dupa indelungi tergiversari, cauzate de lipsa acuta a fondurilor, presedintele Consiliului Judetean Bacau Dragos Benea a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca trei sectoare de drum din judetul Bacau vor intra in reparatii capitale.

“Din septembrie vom demara lucrarile la trei obiective de drumuri judetene in comunele Racova, Stefan cel Mare si Caiuti. Fondurile provin in marea lor majoritate de la bugetul consiliului judetean, diferenta reprezentand-o cele 19 milioane lei, care vin din fondul de rezerva a Guvernului. In luna august am organizat licitatiile specifice, care au fost adjudicate de firmele PA&CO, UMB Spedition si Roman Impex”, a spus presedintele Benea.

Valoarea lucrarilor ce urmeaza a fi efectuate se ridica peste 100 de miliarde lei vechi, respectiv 45-50 de miliarde pentru sectorul de drum ce leaga comuna Stefan cel Mare de Manastirea Bogdana, realizat de firma PA&Co; 38 milioane in comuna Racova, executantul fiind cunoscuta firma UMB Spedition, iar 14 milioane vor lua drumul comunei Caiuti, pentru modernizarea drumului judetean ce duce la Pralea, lucrare adjudecata de firma Roman Impex din Adjud.

Cristinel AIOANEI

Comentarii

  1. DA, DUPA PLECAREA CELOR CARE GUVERNEAZA JUDETUL BACAU,VA FI MAI BINE.
    INTREBARE???DE CE DLE BENEA INTREPRINDETI DVS
    LUCRARI TOAMNA SPRE IARNA.STITI FOARTE BINE CA DUPA CE LE VETI FACE SE VOR DEGRADA REPEDE SI ATUNCI O SA VA SARA OPOZITIA IN CAP.NU
    V-ATI SATURAT SA LUATI SUTURI PE CARE SMECHERII
    ABIA ASTEAPTA SA VI LE DEA????

Adauga un comentariu

*