Prostituată prins în flagrant, aruncată din maşină de client

Un client prins de jandarmi cu o prostituată joi noaptea era cât pe ce să-i lovească cu maşina pe jandarmii care i-au descoperit iar pe fată a lovit-o după care a aruncat-o din autoturism din mers. Bărbatul este cercetat acum pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe dosarul lui fiind înaintat Inspectoratului Judeţean de Poliţie pentru continuarea cercetărilor transmite corespondentul AMOS News.

Joi noaptea, un echipaj de jandarmi, în timp ce se afla în patrulare în zona cartierului Ioşia din Oradea, a observat în parcarea din faţa ştrandului un autoturism VW de culoare galbenă.

„ÃŽntrucât zona este cunoscută ca fiind des «vizitată» de persoane care întreÅ£in relaÅ£ii sexuale contra unor sume de bani, jandarmii s-au deplasat la autoturism. ÃŽn momentul în care au ajuns în faÅ£a acestuia au observat că în interior se găseÅŸte un bărbat împreună cu o femeie, care întreÅ£ineau relaÅ£ii sexuale. Jandarmii le-au cerut celor doi să coboare pentru a le putea stabili identitatea, însă bărbatul nu a respectat indicaÅ£iile jandarmilor, a pornit motorul ÅŸi a demarat lovindu-se cu partea din spate a maÅŸinii de un parapet”, a declarat lt. Ioan Bogdan.

Martori ai incidentului au povestit că în momentul în care bărbatul a luat-o cu maşina din loc, era să-i lovească pe jandarmi. Jandarmii au pornit imediat în urmărirea autoturismului.

„După câţiva metri, în timp ce autoturismul se afla în mers, bărbatul, a lovit-o pe femeia care era cu el ÅŸi a aruncat-o din maÅŸină. ÃŽn cădere aceasta a mai fost lovită de către autoturism la glezna piciorului drept provocându-i răni superficiale”, a precizat lt, Ioan Bogdan.

Oamenii legii au reuşit să afle cine este bărbatul, acesta fiind recunoscut de femeia cu care a fost prins, în fotografiile de la Serviciul de Evidenţă Informatizată a Persoanei. Este vorba despre un tânăr de 30 de ani din loc Sălişte de Vaşcău. Femeia a depus plângere, împotriva acestuia, pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe. În schimb, femeia care a fost prinsă de jandarmi a scăpat fără dosar penal, întrucât ea nu poate fi acuzată de prostituţie fără declaraţia clientului, care să recunoască că i-a oferit bani pentru a întreţine relaţii sexuale cu el.

Adauga un comentariu

*