Liga I: Ganea suspendat 22 de etape

După două zile de tergiversări în care s-au vehiculat diferite variante, în cele din urmă atacantul Ionel Ganea, jucătorul formaţiei Politehnica Ştiinţa Timişoara, a fost suspendat pentru 22 de etape că l-a bătut pe arbitrul Dorin Mudura la meciul cu Rapid din runda a cincea.

În etapa a cincea a Ligii I la fotbal, Poli Timişoara a jucat pe teren propriu cu Rapid, iar în minutul 69, la scorul de 1-1, Ionel Ganea a primit al doilea cartonaş galben la semnalizarea arbitrului asistent Dorin Mudura, şi a părăsit terenul de joc fiind eliminat.

Nemulţumit de situaţie, Ganea l-a atacat violent pe asistent, lovindu-l cu pumnii în stomac, cu genunchiul peste picioare şi apucându-l de gât cu intenţia de a-l arunca peste panourile publicitare.

Programat a fi judecat iniţial miercuri, cazul Ganea a fost analizat abia joi, iar o decizie a fost luată în cele din urmă, Ganea urmând să stea pe margine nu mai puţin de 22 de etape, ceea ce înseamnă una din cele mai mari suspendări din fotbalul românesc.

Mai mult, atacantul a fost amendat cu 14.000 de lei şi, dacă nu mai intervine nimic, ar putea reveni abia în etapa a 28-a a actualului sezon din Liga I, în meciul retur cu Oţelul Galaţi din deplasare.

Adauga un comentariu

*