Unirea Urziceni-Steaua: acces în tribune numai pe bază de invitaţii

Conducerea clubului Unirea Urziceni a anunţat că accesul fanilor în tribune la meciul împotriva Stelei se va face numai pe baza de invitaţii, transmite corespondentul AMOS News.

Întâlnirea Unirea Urziceni-Steaua se va disputa duminică, 2 septembrie şi va fi arbitrat de centralul Tiberiu Lajos, ajutat de asistenţii Ionel Popa şi Octavian Sovre. Meciul are o miză, în afara celor 3 puncte puse în joc. Mai exact,va reuşi să îl transfere Steaua pe Bogdan Stancu?
ÃŽntrebare delicată atâta vreme cât finantatorul echipei, Gigi Becali, susÅ£ine că a făcut o oferta de 1.5 milioane de euro pt atacantul ialomiÅ£enilor, iar managerul general al echipei din Ghencea, Adrian Ilie, susÅ£ine că „nu cred că Steaua îl poate lua pe Stancu, pentru că el este unul din jucătorii acontaÅ£i de Dinamo”.

Rămâne de văzut dacă afirmaÅ£ia managerului general al Urziceniului, Mihai Stoica, „Stancu nu e de vânzare nici pentru 10 milioane de euro” va găsi susÅ£inere ÅŸi în fapte.

Cert este că Gigi Neţoiu, cel care deţine 50% din drepturile federative asupra atacantului venit de la FC Argeş, ar putea forţa un transfer al acestuia la rivala Dinamo, club în a cărui organigramă s-a regăsit până acum câteva luni.

Adauga un comentariu

*