Trei romani au murit intr-un accident rutier in Ungaria

Trei romani au murit si trei au fost raniti grav, marti, in Ungaria dupa ce autoturismele in care se aflau s-au ciocnit pe o autostrada din apropierea orasului Szeged, a transmis agentia ungara MTI.

Unul dintre vehicule era inmatriculat in Romania, in timp ce al doilea, in care se aflau cinci romani, avea numere de inregistrare de Italia.

Accidentul s-a produs pe Autostrada 43, in dreptul localitatii Deszk, situata la aproximativ 40 de kilometri de granita romana si la doar cativa kilometri de orasul Szeged.

Potrivit primelor informatii, vehiculul cu numere de Romania a schimbat brusc directia si a fost lovit de autoturismul inmatriculat in Italia. Soferii celor doua vehicule precum si o femeie din prima masina au murit pe loc.

Alte trei persoane din vehiculul cu numere italiene au fost grav raniti, iar un copil de 10 luni a fost proiectat pe carosabil si a suferit rani minore. Ranitii au fost transportati la spitalele din zona. Politia ungara se afla la fata locului si incearca sa determine cauzele tragediei.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*