Hunedoara: Fugit de la ospiciu, a încercat să-i electrocuteze pe poliţişti

Poliţiştii din Aninoasa au fost chemaţi de către locatarii blocului H, de pe strada Libertăţii din Aninoasa pentru că un individ fugit de la Spitalul de Neuropsihiatrie Zam îşi arunca mobila pe geam, urlând şi ameninţând vecinii, transmite corespondentul AMOS News.

Dan Enache, în vârstă de 37 de ani, a fugit în urmă cu două săptămâni de la Spitalul de Neuropsihiatrie Zam şi a venit acasă la mama sa.

Nervos că nu are slujbă şi că nişte cunoştinţe i-au vandalizat maşina, acesta a făcut o criză de nervi şi şi-a aruncat mobila şi hainele în stradă, a spart geamurile şi şi-a ameninţat mama cu moartea.

Nici venirea poliţiştilor nu l-a potolit. Nicolae Airinei, comandantul Poliţiei Aninoasa, a declarat că Dan Enache a încercat să îi intimideze pe poliţişti, punând fire de curent electric pe uşă.

„ÃŽnsă echipa noastră, formată din patru poliÅ£iÅŸti ÅŸi doi agenÅ£i de la PoliÅ£ia Comunitară, au reuÅŸit să-l imobilizeze ÅŸi au solicitat ambulanÅ£a. Dan Enache a fost transportat la secÅ£ia de neuropsihiatrie din PetroÅŸani, unde s-a dispus internarea acestuia înapoi la Spitalul de Neuropsihiatrie Zam, fiind bolnav psihic”, a declarat, pentru AMOS News, comandantul PoliÅ£iei Aninoasa.

Mama bolnavului psihic este îngrijorată pentru fiul ei, dar speră ca acesta să stea închis cât mai multă vreme în spital, fiindcă îi este frică de el.

Adauga un comentariu

*