Stavarache, huiduit la Romanian Top Hits

Primarul Bacaului a fost huiduit sambata noapte, cand a urcat pe scena Romanian Top Hits, sa anunte castigatorii unei categorii muzicale. Romeo Stavarache a fost fluierat si huiduit de cei 10.000 de bacauani prezenti in zona Catedralei Ortodoxe chiar la festivalul pentru care Primaria a scos din visterie aproape 5 miliarde de lei vechi.

Sambata seara, pe scena evenimentului a fost invitat primarul Stavarache, care a fost solicitat sa inmaneze premiul la categoria „cel mai bun hit al unei trupe”.

romanian-top-hits-bacau-1.jpgIn momentul in care primarul a pronuntat numele trupei castigatoare – DJ Project – cu un puternic accent moldovenesc – Dijei Project – lumea adunata in Piata Catedralei a inceput sa rada si sa huiduiasca.

Dupa cateva momente, prezentatorul Catalin Maruta a incercat sa indrepte situatia, spunandu-le bacauanilor prezenti ca fara primarul Stavarache acest eveniment nu ar fi putut avea loc. Insa, in ciuda insistentei cu care indemna publicul sa-l aplaude pe primar, bacauanii prezenti la aveniment l-au tratat cu raceala pe Stavarache.

Romanian Top Hits este un eveniment muzical care se produce a doua oara la Bacau si care este platit din banii locuitorilor orasului. Motivatia principala pentru care Primaria plateste an de an organizarea acestui eveniment la Bacau o reprezinta, insa, castigarea de capital electoral pentru primarul Romeo Stavarache.

Anul acesta, de exemplu, a fost ales partener media al acestei actiuni Televiziunea Romana, care il va invita pe primarul Bacaului la mai multe emisiuni TV in schimbul finantarii acestui eveniment.

Comentarii

  1. bai cretinilor, a-ti adus trei oameni sa fluiere si apoi scrieti in fituica pe care o cititi intre voi. am mai vazut din astea. sunteti penibili

  2. Eu cred ca erau mai mult de trei. Si nu erau cretini de loc. Vasile, esti dintre organizatori?

  3. Avand in vedere ca nu prea stie sa scrie ….. este foarte posibil sa fie dintre organizatori (a-ti adus se scrie „ati adus”).
    dar dehh …. salariile din banii publici nu se primesc pentru competenta ci pentru incompetenta.

  4. bai vasile, parca te-ar chema tomescu. ala de fu purtator cuvinte si carator de spagi de la impresari si formatii. detaliem?!

  5. Va plateste bine sechelariu…(felul in care i-am scris numele nu-i greseala)V-ati imbogatit si voi ,a dat si la ciini un pic ca de avea de unde a furat jumatate de oras

  6. ROG CA ZIARUL OBSERVATOR SA DEA PUBLICITATII FAPTUL CA PUBLICATIA ZIARUL DE BACAU A INTERCEPTAT CODUL DE IMEILSI A RESTRICTIONAT
    INTRAREA PE SITE-UL RESPECTIV CELOR CARE AU VENIT CUCRITICI.EXEMPLU:ESTE UN COMENTARIU PE RUBRICA MONDEN PE NUMELE UNEI CONSILIERE SI ANUME NADIA STAN CU CARE N-AM FOST DE ACORD POSTAND CA CEL CE FACUSE REPLICA ESTE UN BOU.
    AM FACUT CHESTIA ASTA DEOARECE PERSOANA ERA O FEMEIE FACUTA ……IMI E RUSINE SA ZIC.
    PENTRU ACEST FAPT CEL CARE SE ACUPA PROBABIL DE
    SIT A FACUT,,CHEIE”.ASTA ESTE DEMOCRATIA PERCEPUTA DE COMUNISTII PUBLICATIEI ZIARUL DE BACAU.

  7. REVINCU COMENTARIUL LA ,,HUIDUELI”
    STIU EI BACAUOANII CE STIU.ACUM CA A CUMPARAT
    ZIARUL DE BACAU(ASA SE AUDE) ARE SI EL O RAMPA DE UNDE POATE SPUNE CE VREA.AU SA DEA FALIMENT.GESTIONAREA SITUATIE PODULUI DE LA SERBANESTI A FOST UN DEZASTRU ARATAND INCA ODATA
    CA VOR TREBUI SA MAI INVETE MULT DE LA ECHIPA
    PRIMARULUI SECHELARIU.SA VEDEM DACA VOR SI
    RASPUNDE CINE PLATESTE PENTRU BANII ,ARUNCATI’PE
    APA BISTRITEI,CARE SUNT BANI PUBLICI DIN TAXE DAR MAI ALES DIN IMPOZITELE MARI CARE LE PUNE POPULATIEI.

  8. Stimate autor, corect e „sa huiduie” nu „sa huiduiasca”. Daca tot e vorba sa analizam corectitudinea in exprimare.Asta pentru ca va dati ziaristii „stie tot”.

  9. „observatorul” vostru este independent? :))=))

  10. gigel roata cu balega a zis:

    cnd se da concertu la tv…:|

Adauga un comentariu

*