Doi tineri se căsătoresc la spital după ce mireasa a născut înainte de ziua nunţii

Doi miri care urmau aibă nunta, sâmbătă seară, vor fi cununaţi civil la Spitalul Municipal Medgidia după ce mireasa a născut în noaptea dinaintea evenimentului, transmite corespondentul NewsIn.

Directorul unităţii medicale, dr. Stere Buşu a declarat că cei doi tineri îşi programaseră petrecerea pentru sâmbătă seară într-un local din comuna constănţeană Tortomanu.

Vineri noaptea, femeia care era însărcinată, a intrat în travaliu şi a fost transportatã de urgenţă la Spitalul Municipal Medgidia. Ea a născut un bebeluş despre care medicii spun că este sănătos şi a rămas internată la maternitate. Medicul Stere Buşu spune că, la solicitarea primarului din comuna Tortomanu, dar şi a invitaţilor, cununia civilă va fi organizată în incinta unităţii medicale.

Conducerea spitalului a pus la dispoziţia nuntaşilor o sală de şedinţe unde va avea loc ceremonia şi unde va putea fi adusă şi proaspăta mamă. Dr. Buşu a mai precizat că şi starea de sănătate a miresei este bună, dar va mai rămîne în spital împreună cu nou-născutul până când medicii vor decide că pot fi externaţi.

Adauga un comentariu

*