Gloria-Unirea 2-2. Bistritenii iau un punct in ultimul minut

Gloria a revenit de doua ori pe tabela de marcaj pentru a smulge un punct in duelul cu ialomitenii lui Dan Petrescu si Mihai Stoica. Unirea a deschis scorul in minutul 9 prin golgheterul Bogdan Mara, ultimele 10 minute ale jocului aducand alte trei goluri.

Bistritenii au egalat de doua ori, prin Ion Dumitra si Flavius Bad, Cristian Danalache marcand intre timp golul de 2-1 pentru Unirea.

„Cred ca numai mie ca antrenor mi se poate intampla asta. Sa domini 80 de minute din 90, din toate punctele de vedere, ocazii dupa ocazii, si sa primesti gol la aut si la lovitura libera. Am luat gol de la aut, ce sa mai zic? Toata echipa este de vina, in frunte cu antrenorul, cand primesti asa gol.

Iar cei care au intrat trebuiau sa fie mai atenti si sa-i salveze pe ceilalti care erau obositi.”
Dan Petrescu – antrenor Unirea

„Sunt multumit de rezultat, pentru ca am jucat slab. Cel putin in prima repriza nu am contat. Gloria parea o echipa care nu avea nicio motivatie. Jucatorii erau obositi dupa cele doua meciuri din Intertoto. Daca jucam asa cu Rapid nu avem nicio sansa sa castigam. Oricum, nu pot sa am pretentii mai mari, trebuie sa accept aceasta situatie. Nu stiu cum sa antrenez echipa, ca sa ne salvam anul acesta.”
Ioan Ovidiu Sabau – antrenor Gloria

Bogdan Mara a marcat primul gol al partidei, in minutul 9, printr-un sut de pe linia de fund, care l-a surprins pe portarul Calin Albut, acesta scapand mingea in poarta. Gloria a reusit sa egaleze in minutul 80, prin Ion Dumitra, care a trimis mingea in poarta cu un sut din interiorul careului, la coltul lung.

Dupa numai un minut de joc, Unirea Urziceni a trecut din nou in avantaj pe tabela de marcaj, prin Cristian Danalache, care a marcat cu un sut violent din careul advers, in urma unei gafe a apararii bistritene.

Gazdele au egalat din nou in ultimul minut de joc, Cosmin Frasinescu trimitand mingea in poarta printr-o lovitura de cap din 10 metri.

Partida nu s-a disputat in acelasi timp cu grosul etapei deoarece Gloria a jucat in weekend returul cu Atletico Madrid din Cupa UEFA Intertoto.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*