Asociatia URBANART curata Parcului Gheraiesti

Pe data de 1 august membrii asociatiei UrbanArt s-au strans laolalta pentru a mai scapa de gunoaiele din Gheraiesti. Inarmati cu manusi, saci menajeri si rabdare acestia au mai redus considerabil din cantitatea de gunoi depozitata gresit pe suprafata parcului.
UrbanArt nu este un nume nou pentru public, asociatia care promoveaza arta si cultura, organizand numeroase evenimente precedente.

urbab.jpgLa sfarsitul lunii august, UrbanArt vrea sa organizeze un eveniment fara precedent in Bacau, pe durata a 3 zile cu multe activitati de la expozitii de fotografie, pictura la concursuri de graffiti, breakdance, skateboarding, baschet plus concerte cu trupe renumite din tara si strainatate. La acest eveniment pot participa tineri de toate varstele. In functie de meritul fiecaruia vor fi acordate premii.
Datorita anvergurii evenimentului bugetul necesar este foarte mare si de aceea UrbanArt cauta sponsori care sa-i ajute pentru a putea realiza acest festival : UAR SUMMER JAM. Media de varsta in asociatie fiind in jurul celei de 17 ani, posibilitatile materiale sunt limitate. Orice ajutor din partea cetatenilor, firmelor chiar si a Consiliului Adminstrativ Bacau este binevenit.
Pentru mai multe informatii privind asociatia nonguvernamentala UrbanArt Revolution puteti accesa urmatoarele site-uri : www.myspace.com/urbanartrevolution sau www.urbanart.3xforum.ro. Pentru cei interesati de sponsorizari sunt rugati sa sune la numerele: 0720078770 sau 0744569980
Ciprian DUMITRIU

Adauga un comentariu

*