Florian Pittis, internat de urgenta

Florian Pittis a fost internat astazi de urgenta la Institutul Oncologic Fundeni. El sufera de o boala incurabila si astazi a fost adus la spital dupa ce saptamana trecuta a facut un set de analize tot la Institutul Fundeni.

Medicii sustin ca familia artistului a refuzat sa fie facute publice formatiile despre starea sa.

Cunoscut intrepret de muzica folk si om de radio, Florian Pittis este alintat de public cu porecla de Motul. S-a nascut pe 4 octombrie 1943 la Bucuresti si a devenit cunoscut intr-un trio cu Anda Calugareanu si Dan Tufaru, iar mai tarziu, in Cenaclul Flacara. intre 1992-2001 a cantat alaturi de formatia Pasarea Colibri.

A jucat si in cateva filme: “Gioconda fara suras”, “Adio, Draga Nela”, “Veronica se intoarce”, “Innebunesc si-mi pare rau”. Cunoscuta este si pasiunea sa pentru fotbal, Pittis fiind membru al Clubului Aristocratic al Rapidului.

Comentarii

  1. sa scoatem la linuma frumusetea clipelor petrecute de tine cu Motu Pittis. Am ascultat discutiile si am fost profund impresionat. Poate ca, gandurile programate azi ii vor face pe multi sa reconsidere frumusetea Prezentului in care traim, Prezent despre care Motu spunea ca depaseste cu mult perioada Renasterii. Iti multumesc.

Adauga un comentariu

*