Sesiunea lui Moni distruge planurile de vacanţă ale lui Iri

Dacă semestrul trecut Moni a fost nevoită să neglijeze anumite examene, fiind „ocupată” cu aducerea pe lume a micuţei Irina, de această dată băcăuanca s-a cam pus cu burtica pe carte, dorind să înveţe şi să treacă sesiunea de vară cu brio.

Studentă în anul întâi la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, Moni se vede în imposibilitatea de părăsi Capitala pentru o perioadă de timp. Cel mai mult de pierdut în urma sesiunii tinerei are, cu siguranţă, Iri. Omul de afaceri plănuise o vacanţă de vis în Franţa. Spre dezamăgirea lui, a trebuit să contramandeze totul, însoritele plaje ale mirificului Saint Tropez fiind nevoite să aştepte ca băcăuanca să îşi dea – nu neapărat să îşi şi ia, ce-i drept – examenele.

Încercând să îşi ascundă dezamăgirea, Iri, în vârstă de 50 de ani, şi-a „găsit” imediat de „lucru” prin Capitală. Cel puţin până consoarta va trece în anul doi. „Deocamdată nu ne putem gândi la vacanţă. Monica are încă examene, iar eu am afaceri care mă ţin în Bucureşti”, a declarat Irinel Columbeanu pentru cotidianul Gardianul.

De pe urma sesiunii Monicăi va avea de pierdut ÅŸi micuÅ£a Irina, fiica celor doi Columbeni urmând a fi din nou neglijată de cei doi părinÅ£i. Vechea poveste – Iri cu afacerile ÅŸi Moni, de această dată, cu învăţatul. Nu va fi însă nicio problemă. Bona familiei va fi din nou la post. Cei doi soÅ£i din Izvorani nu pot spera decât că dădaca va fi mult mai atentă pe viitor. Nu de alta, dar în urmă cu ceva timp, tânăra a fost la un pas de a produce o mare tragedie, plimbându-se cu telefonul într-o mână ÅŸi cu Irina în cealaltă, pe podul vilei Columbenilor de lângă lacul Snagov. Interesant este ce se va întâmpa pe perioada vacanÅ£ei, când Iri ÅŸi Moni vor reuÅŸi să îşi încheie socotelile în România ÅŸi să plece în „ţările calde”. Probabil nu o vor lua pe Irina cu ei. Cine ÅŸtie, poate cel mai indicat ar fi angajarea unei bone „de schimb”… (Antena3)

Adauga un comentariu

*