Nume de knock-out, pentru o fetiţă din Marea Britanie

O fetiţă din Marea Britanie a primit un nume la fel de bizar ca şi pasiunea mamei sale pentru un sport pe care majoritatea femeilor îl consideră brutal. De fapt, nu un singur nume, ci 25 …

Mama fetiÅ£ei, Maria, la fel de pasionată de box ca ÅŸi părinÅ£ii săi, a decis să continue bizara tradiÅ£ie a familiei ÅŸi să-i pună micuÅ£ei 25 de nume – toate, cu excepÅ£ia primului ÅŸi ultimului, aducând aminte de foste glorii ale ringului.

Potrivit site-ului Independent Online, numele normal al fetiţei este Autumn Brown, dar el apare în registrele primăriei din Perton, Wolverhampton, astfel: Autumn Sullivan Corbett Fitzsimmons Jeffries Hart Burns Johnson Willard Dempsey Tunney Schmeling Sharkey Carnera Baer Braddock Louis Charles Walcott Marciano Patterson Johansson Liston Clay Frazier Foreman Brown.

‘Toată nebunia a început cu părinÅ£ii mei, care sunt obsedaÅ£i de box ÅŸi care au un simÅ£ al umorului mai dezvoltat decât alÅ£ii. Un nume la fel de mare am primit ÅŸi eu. Abia la vârsta de 10 ani am reuÅŸit să-l Å£in minte. Sper ca Autumn să se amuze la rândul ei de numele primit. Mie nu mi-a pricinuit nici un rău’, a explicat Maria Brown (33 ani).

Adauga un comentariu

*