Paris Hilton a început executarea pedepsei

Starleta Paris Hilton a început să execute pedeapsa cu închisoarea la care a fost condamnată pentru că a încălcat termenii unei eliberări condiţionate conducând fără permis, a anunţat duminică avocatul său, relatează Reuters.

‘Paris Hilton s-a prezentat pentru a începe executarea pedepsei pentru încălcarea termenilor eliberării condiÅ£ionate la o închisoare din Los Angeles County situată în Lynwood, California’, a indicat Richard A. Hutton într-un comunicat.

‘Este un punct important din viaÅ£a mea ÅŸi trebuie să-mi asum responsabilitatea pentru acÅ£iunile mele. Pe viitor, intenÅ£ionez să am un rol mai activ în deciziile pe care le iau… DeÅŸi sunt speriată, sunt gata să încep executarea pedepsei’, a indicat Hilton, în vârstă de 26 de ani, în acest comunicat.

Potrivit Los Angeles County Sheriff’s Department, Hilton a fost închisă la ora 06.38 GMT luni.

Potrivit site-ului specializat TMZ.com, prezentarea bogatei moştenitoare la închisoare a avut loc departe de ochii fotografilor care pândesc în apropierea penitenciarului din Lynwood.

TMZ.com susÅ£ine că Hutton a luat-o cu maÅŸina pe Hilton de la locuinÅ£a părinÅ£ilor ei în jurul orei 05.30 GMT luni ÅŸi a condus-o la Men’s Central Jail din Los Angeles, unde a fost predată responsabililor de la Los Angeles County Sheriff’s Department. De acolo, ea fost dusă în închisoarea din Lynwood.

Starleta trebuia să se prezinte până marţi la porţile penitenciarului pentru a-şi executa pedepsa, deja redusă de la 45 la 23 de zile de închisoare.

Anterior, în cursul serii, ea a participat la ceremonia MTV Movie Awards în apropiere de Hollywood, unde a fost ţinta predilectă a glumelor comedienilor. Rompres

Adauga un comentariu

*