„O saptamana la mare”

Pana pe 15 iunie, romanii cu venituri modeste vor putea petrece o saptamana pe litoralul romanesc, platind doar 99 de lei. Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, impreuna cu Asociatia Patronala Mamaia si Patronatul Industriei Hoteliere „Marea Neagra” ofera, prin programul „O saptamana la mare”, sase nopti de cazare la hotelurile de pe litoral, de o stea, la pretul de numai 99 de lei.

Oferta speciala se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, pe principiul „primul venit, primul servit”. La un hotel de doua stele, sase nopti costa 119 lei, iar la trei stele un sejur costa 149 de lei. Pentru fiecare serie exista 3.500-4.000 de locuri. Pentru perioada 1 iunie-15 iunie, peste 80 la suta din locuri au fost deja rezervate. La hotelurile de o stea, sunt conditii minime, un pat si dus, iar romanii au inceput sa strambe din nas. In cadrul programului special „O saptamna la mare” s-au inscris aproximativ 30 de hoteluri din Eforie Nord, Mamaia, 2 Mai, Neptun, Mangalia, Venus, Jupiter, Eforie Sud si Costinesti. Mai bine de jumatate din hotelurile care au fost inscrise in program sunt de doua stele. Bataia este pe hotelurile de doua si trei stele.

Programul „Vacanta la tara”
Romanii care prefera muntele pot opta pentru programul „Vacanta la tara”, initiat de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC). Pana la 15 iunie, sase zile in pensiunile rurale costa 135 lei (cazare). Un sejur de cinci zile la pensiunile de doua sau trei margarete din Maramures, Brasov sau Bucovina costa intre 135 si 160 de lei. Pensiunile din Delta Dunarii nu s-au inscris in acest program pentru ca nu isi acopera cheltuielile. Unele pensiuni ofera si micul dejun.
A. GHIOANE

Adauga un comentariu

*