Vadim îl va acţiona în judecată pe Băsescu pentru că i-a retras decoraţia

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că îl va acţiona în judecată pe şeful statului, Traian Băsescu, pentru retragerea Ordinului Naţional Steaua României.

Vadim a precizat că avocaÅ£ii săi, în frunte cu senatorul Verginia VedinaÅŸ, vor deschide, în câteva zile, procesul împotriva lui Băsescu pentru „abuzul” de a-i retrage ordinul „Steaua României.

„A făcut o serie întreagă de abuzuri, pornind de la denunÅ£ul calomnios făcut de Mircea Dinescu, Stelian Tănase, Gabriel Liiceanu, Andrei OiÅŸteanu ÅŸi Radu Filipescu, ÅŸi până la faptul că mi se impută că am găzduit în ziarul Tricolorul textele profesorului Ioan Coja, când nu mai există cenzură, presa e liberă”, a afirmat C.V. Tudor.

Potrivit lui C.V. Tudor, decizia lui Traian Băsescu este „lovită de nulitate”, deoarece, conform ConstituÅ£iei, manifestările de sub cupola Parlamentului beneficiază de imunitate. „Care a fost culpa mea? Că i-am stricat socotelile lui Traian Băsescu”, a opinat liderul PRM. Amos News

Adauga un comentariu

*