Botomei, evacuat din sala de sedinte de politisti in civil

Decanul Baroului (constitutional) Bacau, Vasile Botomei, a fost evacuat ieri din sala de sedinte a Consiliului local de doi politisti in civil. Autoritatile spun ca nu au nici o legatura si ca politistii ar fi fost in timpul lor liber. Mai mult, secretarul municipiului sustine ca politistii ar reprezenta „opinia publica” revoltata de faptul ca Botomei a cerut sa ia cuvantul. Urmariti imagini video de la sedinta de ieri.

a.jpg

Politistii in civil s-au postat la usa salii de sedinte inca de la inceputul intrunirii.

Ei l-au asteptat pe Vasile Botomei si, dupa ce acesta a intrat in sala de sedinte, l-au urmat si au asteptat semnalul presedintelui de sedintam liberalul Marius Danciu, care le-a cerut politistilor sa-l evacueze pe decan.

b.jpgBotomei venise sa solicite Consiliului local scutirea copiilor de la plata taxei de salubrizare.

El spune ca nu i se pare moral ca, neavand nici un venit, copiii sa fie pusi sa plateasca taxa de salubrizare.

Botomei a fost bruscat de politistii in civil si a plecat dupa ce plenul Consiliului local a votat evacuarea lui din sala.

Comentarii

  1. tornado a zis:

    domle PRIMAR, E GREU PENTRU MATALE,E GREU CA NU-TI DAI SEAMA CA ESTI PROVOCAT.TI-AI PUS INTREBAREA CA CINEVA DINTRE CEI PREZENTI IN SALA FILMEAZA SI INREGISTREAZA.
    AI DLE ATAT MINTE SI LASA-I SA VORBEASCA PE CEI CE VOR ,FIXEAZALE 5 MINUTE SI AI RESPECTAT
    PRINCIPIUL DEMOCRATIC DIN CONSTITUTIE.
    TI-AI PUS VREODATA INTREBAREA CA PERSOANA
    ASTA SAU ALTA ,CU CARE DTA TE PORTI ASA ,MIINE POIMIINE AJUNGE PRIMAR.CE FACI NEICA ATUNCI??

  2. Urat din partea primarului ca procedeaza astfel.

  3. Buna ziua !Nu stiu ce sa mai fac ..si de aceea apelez la denmuavoastra.De mai bine de 3 ani linga casa noastra ,se tin nunti si alte evenimente in fiecare simbata,mai putin in perioada de post.La sediul, SC Domlux SRL pe Str. Eroii de la Paulis Nr. 3-5.unde si in aceasta seara este organizata o nunta.Va rog sa ne ajutati !!!Va multumesc !Florin Varanic

Adauga un comentariu

*