Badmintonul a adus inca 11 medalii la Onesti

Echipa de badminton a Clubului Sportiv Scolar (CSS) Onesti a obtinut un nou succes in finala Campionatului national pentru categoria U 13, desfasurata la Galati, castigand medalia de aur si titlul de campioana nationala a Romaniei. CSS Onesti s-a situat pe locul I, in timp ce pozitia secunda a fost ocupata de CSS 1 Timisoara, iar pe locul III s-a clasat CSS 6 Bucuresti.

Odata cu finala campionatului national pe echipe s-a desfasurat si finala Cupei Romaniei, la individual, la care au participat si componentii echipei onestene, de la categoria U 13, dar si alti sportivi de la CSS Onesti, de la categoria U 11. Impreuna, onestenii au mai obtinut inca 5 locuri I, un loc II si 4 locuri III.

Pe prima treapta a podiumului s-au situat Tania Rusu, de doua ori, la simplu fete (sf) si la dublu fete (df, impreuna cu Sabina Balut), precum si Alexandru Blanita, de 3 ori, la simplu baieti (sb), la dublu baieti (db, impreuna cu Danut Ilin, din Timisoara), si la dublu mixt (dm, impreuna cu Claudia Tanase). Locul II a fost obtinut de Claudia Tanase (df, impreuna cu Roxana Cristea, din Bucuresti), iar pe locurile III s-au clasat Tania Rusu (sf), Claudia Tanase (sf), Andrei Tanase (db, cu David Nita, din Galati) si perechea Andrei Tanase – Tania Rusu (dm).

Din partea CSS Onesti, la competitiile de la Galati au mai participat Cosmin Constanda, Alexandra Matei, Lorena Balbaie, Iulia Jilcu, Eduard Ciorteanu si Alin Rusu. Sportivii onesteni au fost pregatiti de antrenorii Mircea Agapi si Valentin Hahuie. “Rezultatele obtinute la Galati sunt foarte bune, iar elevii nostri au mari perspective pentru viitor, ei urmand sa participe si la doua balcaniade in aceasta vara”, a apreciat Mircea Agapi, directorul CSS Onesti. Gheorghe LEU

Adauga un comentariu

*