Petre Roman, la un pahar de vorbă. Cu altă femeie…

„Băutură şi femei/ Pentru toţi băieţii mei”! Se pare că Petre Roman este adeptul acestor versuri ale fostei trupe Valahia. Că doar, deh, fostul premier se pare că îşi trăieşte viaţa, la o vârstă la care mulţi de gândesc deja la ziua în care va veni pensia şi la vizitele nepoţeilor.

Don Pedro nu este însă deloc aşa! Fostul premier al ţării noastre îşi trăieşte probabil a doua tinereţe. La cei 61 de ani pe care îi va împlini în iulie, are o iubită mult mai tânără şi chiar un eventual copil din flori, făcut în urmă cu opt ani cu o stewardesă. Şi aceasta, cu mai bine de 20 de primăveri mai jună. Iar, ca „bonus”, o fostă soţie care nu îi dă deloc pace şi face dezvăluiri periodice şocante prin presă. Probleme, probleme şi iar probleme! Care poate fi însă soluţia?!

Din câte se pare, fostul premier al României a găsit-o, făcându-ÅŸi un nou prieten – băutura, ÅŸi nu singur, ci împreună cu o reprezentantă a sexului frumos. Cum poate oare să înceapă o nouă săptămână mai bine decât cu zâmbetul pe buze?! ÃŽn această ordine de idei, Petre Roman a ieÅŸit, luni dupa-amiază, clătinându-se dintr-un bar din zona Banu Manta, a aflat Cancan. Asta după ce petrecuse mai multe ore cu o femeie (foto). Da, o nouă femeie! Dar, în acelaÅŸi timp, o veche femeie, aceasta fiind văzută ÅŸi pe la partidul lui ÅŸi, mai mult, fiind exact aceeaÅŸi persoană care l-a ascuns în momentul în care a părăsit-o pe Mioara ÅŸi a „fugit” de acasă.

După ce a a discutat câteva ore cu a sa confidentă, Petre a ieşit din bar, îndreptându-se spre casă. Întrebat, barmanul locaţiei respective a recunoscut că fostul premier a băut, dar nu vrut să divulge cantitatea: „A băut, dar din cauza asta vine la mine, pentru că sunt discret”.

www.antena3.ro

Adauga un comentariu

*