Romtelecom a lansat un nou abonament

De astăzi, Romtelecom a lansat un abonament nou cu convorbiri nelimitate în propria reţea pentru aproximativ 37 de lei pe lună indiferent de palierul orar, informează compania.

Romtelecom a mai stabilit ÅŸi reducerea abonamentului la Internet cu 50%. ClienÅ£ii care vor trece la noul abonament „Confort Nelimitat” vor mai primi ÅŸi o reducere de 33% pentru apelurile către numerele de telefonie mobilă din România, tariful ajungând astfel la numai 9 eurocenÅ£i/minut, fără TVA.

“Primul pas către schimbare este să înţelegi. Ce am înţeles eu în cele câteva luni de când am venit la Romtelecom este că a sosit timpul pentru clienţii noştri să beneficieze mai mult de serviciile noastre. Am fost atenţi în tot acest timp la nevoile şi aşteptările lor. Am reuşit să echilibrăm compania şi să o facem mult mai eficientă. Suntem acum capabili, din punct de vedere financiar, să le oferim clienţilor noştri mai multă valoare pentru banii pe care îi alocă utilizării serviciilor noastre. Clienţii se aşteaptă să ne pese de ei şi nu vom spune doar că facem asta, ci o vom dovedi cu fapte concrete. Aceasta este misiunea proiectului Clientul pe locul 1”, a declarat Yorgos Ioannidis, directorul general al Romtelecom.

Toţi clienţii vor fi informaţi personal despre noile tarife pentru abonamentele de telefonie fixă, care vor intra în vigoare începând cu data de 28 mai.

Toate abonamentele asigură tarife reduse pentru apeluri internaţionale efectuate către reţelele de telefonie fixă din toate ţările membre ale Uniunii Europene, Norvegia, Elveţia, Israel şi Islanda, precum şi către reţele de telefonie fixă şi mobilă din SUA şi Canada. În ceea ce priveşte abonamentul social, valoarea acestuia scade de la 4,9 la 3,9 euro/lună, fără TVA, iar toţi pensionarii care au un venit lunar sub 180 RON pot solicita acum acest abonament.

Pentru serviciile ClickNet, Romtelecom preconizează că de la jumătatea lunii iunie vor deveni şi mai accesibile pentru clienţi. Astfel, cel mai mic tarif actual pentru Internet de mare viteză de la Romtelecom, bazat pe tehnologie ADSL, va scădea la numai 7,5 euro (fără TVA), jumătate din preţul de listă anterior. Aceeaşi scădere va fi operată pentru toate abonamentele lunare la Internet prin ADSL.

Adauga un comentariu

*