Anna Kournikova a hotarat sa se desparta de Enrique Iglesias

Povestea de dragoste dintre Anna Kournikova si latin loverul Enrique Iglesias a ajuns la final. Fosta jucatoare de tenis a decis sa se desparta de Iglesias, dupa ce el a refuzat, de mai multe ori, sa se gandeasca serios la casatorie, noteaza tabloidul britanic The Sun.

Desi Kournikova isi dorea foarte mult o familie, cantaretul a declarat de mai multe ori ca nu este dispus sa ajunga in fata altarului.

Enrique Iglesias a recunoscut pentru „The Sun” ca motivul despartirii a fost dorinta Annei de a avea un copil. „Nu sunt inca pregatit pentru o familie. Nu simt ca pot sa imi asum o asemenea responsabilitate, deocamdata. Dar, in viitor, mi-as dori sa am doi copii”, a conchis cantaretul care a declarat ca nu ii displace statutul de burlac.

Cantaretul, de origine spanioala, si fosta jucatoare de tenis, de origine rusa, sunt impreuna de cinci ani, de cand Kournikova a aparut in videoclipul piesei „Escape” a lui Enrique. Din cand in cand, au mai aparut zvonuri cum ca cei doi iubitii s-au casatorit in secret, insa Iglesias a avut grija sa le infirme. HotNews.ro

Adauga un comentariu

*