Prostia si incompetenta au legitimatie de presa

Un pseudo-jurnalist angajat de ceva vreme la Desteptarea, recunoscut pentru spagile pe care le pretinde cu aproape orice ocazie, dezinformeaza intentionat intr-un material publicat in respectivul cotidian.
Astfel, acesta scrie cu de la sine putere ca societatea care editeaza OBSERVATOR de Bacau ar fi in proces de executare silita pentru niste datorii care exista doar in imaginatia sa bolnavicioasa.

Il informam, desi nu merita efortul, ca prin Certificatul de Atestare Fiscal nr. 85738 eliberat recent de Directia generala a Finantelor Publice Bacau scrie cat se poate de clar ca SC Best Media Consulting SRL nu figureaza cu datorii la stat.

In rest, orice comentariu e de prisos, inclusiv cel ca in mod normal o asemenea marlanie jurnalistica nu ar fi trebuit sa scape vigilentei unor sefi de editie de la Desteptarea care pretind totusi ca pricep la a scrie corect un articol.

Comentarii

  1. minciuna drugului are scurte piciore si urit mirositoare, mai ales de putoarea banilor negri primiti drept spaga de la mai toata lumea(seche, inainte de a lucra la el, dumitru stativa, milea etc etc etc).

  2. de ce va mirati si consumati neorni cu lepre…

  3. dati.mi voie sa rad…din cate am cunostinta, nu exista vreun ziarist din bacau care,intr-o forma sau alta,sa nu fi pus macar o data „botul la cascaval”.parol!

Adauga un comentariu

*