Un braşovean şi-a ucis iubita de 15 ani după ce a făcut dragoste cu ea

O adolescentă de 15 ani, din localitatea Rotbav, judeţul Braşov, a fost ucisă de iubitul ei şi aruncată în râul Olt, informează corespondentul AMOS News.

Alexandra Budi a dispărut de acasă în data de 22 aprilie. Două zile mai târziu, mama tinerei a anunţat Poliţia. Oamenii legii au început imediat căutările, iar în timpul verificărilor l-au depistat şi interogat pe Adrian Florea, de 27 de ani, concubinul copilei. Bărbatul le-a povestit, marţi, poliţiştilor că fata s-a certat cu mama ei, a plecat de acasă şi s-a decis să se mute cu el în locuinţa sa din localitatea mureşeană Seleuş. Tânărul a susţinut că a condus-o pe fată la gara din Rotbav şi a ajutat-o să se urce în trenul spre Seleuş, unde urmau să se întâlnească.
Anchetatorii au descoperit, însă, că cele spuse de tânăr nu s-au adeverit, motiv pentru care tânărul a fost reaudiat, joi. „La reaudiere, suspectul a declarat că, în data de 22.04.2007, la aproximativ 1,5 kilometri distanţă de comuna Feldioara, pe malul râului Olt, în apropierea unui drum de ţară ce face legătura între localităţile Rotbav şi Feldioara, cei doi au întreţinut raport sexual, cu acceptul minorei, după care, pe fondul unei stări conflictuale spontane, a strangulat-o şi a aruncat-o în râu”, a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov. Când a aflat vestea, împietrit de durere, tatăl adolescentei a precizat că l-ar omorî pe cel care i-a făcut aşa ceva fiicei lui. „Eu n-am omorât în viaţa mea nici o muscă şi n-am luat niciodată o amendă, însă ăstuia i-aş face felul”, a declarat tatăl tinerei dispărute. Mama Alexandrei nu acceptă însă gândul că fiica ei a fost ucisă. „Nu este adevărat. Eu nu cred că a fost omorâtă. Eu sunt singură că o vor găsi în viaţă şi o vor aduce acasă”, a mărturisit, printre lacrimi, mama Alexandrei. Adrian Florea a fost reţinut şi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.
Poliţiştii, împreună cu reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, cu scafandrii şi cu jandarmii caută, acum, trupul neînsufleţit al adolescentei. „Pentru găsirea fetei au fost mobilizaţi 35 de poliţişti, 28 de jandarmi şi 15 pompieri. De asemenea, avem şi o echipă de scafandri care vor căuta pe albia râului. Din nefericire, operaţiunile de căutare sunt extrem de dificile deoarece temperatura apei este foarte scăzută, adâncimea fiind de aproape 8 metri, iar vizibilitatea zero”, a precizat comisarul şef Florea Oprea, adjunctul şefului IPJ Braşov.

Adauga un comentariu

*