Voi stampila „DA”

Nu vreau sa ma ascund in spatele vorbelor goale, nu cred in „deontologie”, „obiectivitate” si „impartialitate” atunci cand iti exprimi o opinie intr-un editorial. Voi vota pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. O spun clar, fara teama si fara vreo jena. Imi asum o atitudine barbateasca, bazata pe convingeri si estimari personale.

Asa fac ziaristii din toata lumea civilizata. Marile jurnale americane isi prezinta public pozitia fata de candidatii la presedintia SUA cu mult inainte de inceperea campaniei electorale. Ca sa stie cititorii cum se pozitioneaza respectiva publicatie.

Ei bine, la noi se merge inca „pe sest”, „cu fitile”, „se imbarliga”. Vreau sa fiu in rand cu ei si, de aceea, imi proclam clar optiunea: Basescu sa nu mai fie presedintele tarii mele! Motivele sunt prea multe.

Spun doar cateva: nu a ajutat Justitia sa fie adevarata si dreapta pentru cei multi, nu a fost liderul Romaniei europene, nu a dovedit echilibru si bun simt, nu a fost model pentru romani, nu a renuntat la apucaturile despotice etc.

Pentru acesti „nu”, si pentru inca multi „nu”, sunt obligat sa pun stampila pe „DA” la referendum. Eu o spun public. Si chiar nu mi-e frica. Macar atat n-a reusit Basescu. Nelu BROSTEANU

Comentarii

  1. Ghelase Iancu a zis:

    De ce ar trebui sa-ti fie teama si rusine!? Asa voi face si eu.Mi-e „rusine” ca l-am votat in 2004.

  2. cititor a zis:

    Suntem in mileniul 3 iar un individ ca Basescu (pe care l-am votat)in care am crezut sincer ,care nu a facut nimic ptr. noi ci doar ptr.el si acolitii lui,voi vota atat eu cat si familia mea ptr. DEMITEREA lui.Inafara de scvandal nu a facut nimic acest nenorocot.AFARA……….

  3. iovascu a zis:

    l-am votat intre dracu si tac’su in 04.
    acum ii trandesc un da sa ajunga direct in iad.
    adica la procuratura.

Adauga un comentariu

*