PD va finanţa integral campania lui Băsescu

„PD va suporta tot ce înseamnă cheltuială până la ultimul ban. Şi spunem acest lucru să se ştie şi să nu mai apară discuţii ulterioare”, a declarat joi vicepreşedintele PD şi preşedintele PD Braşov, George Scripcaru, informează corespondentul AMOS News.

El a dat azi startul campaniei la Braşov pentru referendumul naţional care are ca temă demiterea Preşedintelui României, Traian Băsescu. Toţi cei din PD Braşov au fost convocaţi în această campanie, iar George Scripcaru a declarat joi că Organizaţia Judeţeană va pune la dispoziţia lui Traian Băsescu tot ce înseamnă resursă logistică, umană, financiară sau materială. În toată campania toţi responsabilii din PD Braşov nu au voie să părăsească judeţul.

Suspendarea lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al României e catalogată de Scripcaru drept un „puci parlamentar”

. „Ajungem într-o extremă foarte periculoasă. Asistăm la schimbare de legi peste noapte pentru un om. S-a mai întâmplat acest lucru, când Traian Băsescu era primar, iar cei de la PSD dădeau tot felul de legi care aveau menirea doar de a-l bloca în a-şi realiza activitatea. Este clar, cei 322 vor să facă tot ce este posibil să îl distrugă pe Traian Băsescu. Şi mai mult, aceşti 322, dar şi celelalte forţe politice care s-au coalizat împotriva lui Traian Băsescu joacă murdar. La televizor spun că e bine să meargă lumea la referendum, iar în teritoriu le spun oamenilor că nu este indicat să meargă”, a mai spus George Scripcaru, menţionând faptul că, în această campanie, PD are ca preocupare principală conştientizarea populaţiei că este bine să meargă să voteze la acest referendum.

Adauga un comentariu

*