Orange România – 8,2 milioane clienÅ£i la finele lui martie

Grupul France Telecom a anunţat astăzi rezultatele financiare pentru primul trimestru al anului 2007. Rezultatele obţinute sunt în concordanţă cu obiectivele financiare ale grupului pentru anul în curs, informează compania.

France Telecom a anunţat venituri consolidate în valoare de 12,844 miliarde de euro, în creştere cu 1,8% faţă de primul trimestru al anului precendent, atât pe baza comparativă cât şi istorică. În acelaşi timp, marja brută de profit a grupului a crescut cu 2% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2006, iar pe baza comparativă creşterea a fost de 0.1%.

Rezultatele reflectă performanţa operaţională a France Telecom şi strategia solidă a grupului într-un domeniu atât de dinamic. Operatorii mobili ai grupului au generat creşteri importante în special în ţările emergente. Lansarea Orange Moldova care a avut loc în urmă cu doar o zi, dar şi recenta achiziţie a trei licenţe noi în Africa demonstrează hotărârea grupului de a se extinde pe aceste pieţe.

La 31 martie 2007, Orange România avea 8,271 milioane de clienţi, în creştere cu 16,4% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent şi venituri de 283.3 milioane de euro, care reprezintă o majorare cu 29.1% pe baza comparativă faţă de valoarea veniturilor din primul trimestru al anului 2006. Datorită ofertelor competitive lansate de Orange în ultima perioadă, numărul clienţilor broadband (EDGE+3G) a crescut semnificativ.

„Rezultatele financiare înregistrate de Orange România reafirmă dezvoltarea susÅ£inută a companiei. Suntem foarte multumiÅ£i de accelerarea ritmului de creÅŸtere a numărului de clienÅ£i cu abonament ÅŸi de evoluÅ£ia semnificativă a traficului în reÅ£ea faţă de trimestrele anterioare. ÃŽn următoarele luni, Orange România va continua să lanseze oferte cât mai atrăgătoare pentru toate categoriile de clienÅ£i ÅŸi va continua să dezvolte reÅ£eaua broadband (EDGE+3G ÅŸi în curând HSDPA)”, a declarat Richard Moat, CEO Orange România.

Adauga un comentariu

*