Preşedintele Casei de Pensii va demisiona împreună cu ceilalţi secretari de stat PD

Preşedintele Casei Naţionale de Pensii şi alte Drepturi de Asigurări Sociale (CNPAS), Mihai Şeitan, a declarat, miercuri, că îşi va înainta demisia împreună cu toţi ceilalţi secretari de stat membri ai Partidului Democrat (PD), odată cu învestirea noului guvern.

„Demisia mea e semnată ÅŸi parafată ÅŸi mai trebuie să-i pun doar data. Astăzi am hotărât ca, împreună cu colegii mei, să ne depunem demisiile după ce noul guvern va depune jurământul”, a spus Åžeitan. Acesta a precizat că nu ÅŸtie cine îl va înlocui la conducerea instituÅ£iei.

Preşedintele CNPAS a lăsat să se înţeleagă că nu va schimba partidul politic pentru a rămâne la conducerea instituţiei şi a menţionat că retragerea sa şi a celorlalţi secretari de stat promovaţi de PD la conducerea diverselor organizaţii de stat vine ca urmare a înlocuirii miniştrilor PD.

Pe lângă preşedintele CNPAS, din structura Ministerului Muncii vor mai pleca trei secretari de stat (Maria Muga, Daniela Andreescu şi Cătălin Dănilă), preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Silviu Bian şi preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului, Bogdan Panait.

Preşedintele PD, Emil Boc, a confirmat săptămâna trecută, pentru NewsIn, informaţiile potrivit cărora secretarilor de stat de stat şi şefilor de agenţii ai partidului le-au fost cerute demisiile în alb din funcţii pentru momentul în care premierul Tăriceanu i-ar revoca pe miniştrii democraţi.

„L-am mandatat pe preÅŸedintele executiv, Adriean Videanu, să solicite demisiile în alb ale tuturor secretarilor de stat ÅŸi ÅŸefilor de agenÅ£ii pentru a evita orice ambiguitate, în cazul în care premierul se va decide în favoarea unui Guvern restructurat fără PD”, declara, în urmă cu o săptămână, Emil Boc.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a prezentat, luni, componenţa noului guvern, din care au fost scoşi miniştrii PD.

NewsIn

Comentarii

  1. UN LOCUITOR a zis:

    OR AVEA CE MANCA DE PASTE??????????SARACII DE
    EI OR STA CU MANA INTINSA PE PODUL MOGOSOIEI.

Adauga un comentariu

*