Fonduri nerambursabile de până la 50.000 de euro pentru dezvoltarea IMM-urilor

CEC a semnat cu Agenţia Naţională pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie (ANIMMC) şi cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) un protocol de colaborare în vederea implementării şi derulării “Programului naţional multianual pe perioada 2002-2009”.

Protocolul are în vedere susţinerea investiţiilor realizate de către întreprinderi nou înfiinţate şi microîntreprinderi. Prin acelaşi program vor fi susţinute şi investiţiile de retehnologizare şi modernizare a IMM.

Protocolul încheiat se referă la acordarea de alocaţii financiare nerambursabile IMM-urilor din anumite domenii de activitate, în sume care pot ajunge pânâ la 50.000 euro, în anumite condiţii.

“Demararea acestui parteneriat cu ANIMMC ÅŸi FNGCIMM se înscrie în strategia CEC de stimulare a dezvoltării segmentului de întreprinderi micro, mici ÅŸi mijlocii, motorul expansiunii economiei româneÅŸti. Totodată, răspundem solicitărilor clienÅ£ilor noÅŸtri oferindu-le un portofoliu complex de produse ÅŸi servicii”, a declarat Gabriele Tudor, vicepreÅŸedinte CEC.

Amos News

Adauga un comentariu

*