Angajatii Primariei Bacau vor primi 200 lei pentru haine.

Instanta de contencios administrativ a declarat legala Hotarirea Consiliului Local Bacau conform careia angajatii municipalitatii bacauane vor primi, de la inceputul acestui an, cite 200 de lei lunar pentru a-si cumpara haine.

Conform noului contract negociat pentru anul 2007, salariatii vor mai primi alte 200 de lei lunar pentru mincare si alte 200 pentru „refacerea capacitatii de munca”. Nu toti salariatii vor beneficia insa de aceste sporuri salariale, banii pentru haine fiind destinati doar celor care intra in contact direct cu publicul. „Dupa semnarea noului contract colectiv si emiterea unei hotariri de Consiliu Local in acest sens, Prefectura a atacat decizia in contencios administrativ, considerind ca este in afara legii. Directia Juridica a municipalitatii a cistigat procesul deschis de Prefectura”, a declarat, ieri, Ilie Barzu, consilier local independent.

Comentarii

  1. UN LOCUITOR a zis:

    HAI SA FIM SI SERIOSI CINE AFIRMA CA ACESTE SUME
    SUNT NEJUSTIFICATE CONFUNDA COADA VACII CU STAMPILA PRIMARIEI.DA CE-ATI VREA SA VEZI JEGOSI SI RUFOSI PE LA GHISEE SA VEZI ANEMICI CU CARE NU POTI AVEA UN DIALOG ELIGIBIL.
    8-10 ORE CAT STAU LA GHISEU AU CONTACT VERBAL
    CU TOT FELUL DE CARACTERE.AM LUCRAT IN SISTEMUL DE ,,LA CHEREMUL BASTINASILOR” SI VA SPUN CA
    LA ORA 16.00 CAND AJUNGEAM ACASA MA CERTAM CU
    TOTI MEMBRII FAMILIEI PENTRU CA NU-I MAI INTELEGEAM.MENTIONEZ CA TOTI CE-I CE LUCREAZA PRIN INTERFATA UNUI GHISEU AR TREBUI SA FACA
    OBLIGATORIU SI CONTROL MEDICAL DAT FIIND STRESUL DOBANDIT.

Adauga un comentariu

*