La Băbana-Argeş a vut loc prima competiţie naţională de ATV-uri

În premieră naţională, la Băbana-Argeş s-a desfăşurat în weekend primul concurs naţional de ATV-uri, informează corespondentul AMOS News.

În cadrul celei de a doua manşe, o concurentă a căzut şi şi-a fracturat bazinul. Organizatorii au ascuns petrecerea incidentului care a umbrit de altfel concursul.

14 concurenţi au luat parte la startul primului concurs naţional de ATV-uri. Evenimentul sportiv a avut loc în pădurea Trivale , iar traseul, cu o lungime de circa 4 kilometri, a fost extrem de dificil. Pentru că la faţa locului au sosit şi câţiva proprietari de motoare, organizatorii au organizat pe lor un concurs şi pentru ei. Maşinile înscrise în concurs costă între 6000 şi 16000 de euro, iar întreţinerea lor este foarte scumpă. Participanţii au fost atraşi de spiritul sportiv, dar şi de vremea frumoasă de afară.

Iniţiatorul concursului a fost primarul comunei Băbana, Bebe Ivan, la rândul său proprietar de ATV. El a recunoscut că ideea acestei competiţii i-a venit datorită unui vis.În timpul celei de-a doua manşe din concurs, bucureşteanca Elena Neacşu s-a răsturnat cu ATV-ul . Ea a suferit o fractură de bazin şi a fost transportată de urgenţă la un spital din Bucureşti.

Organizatorii competiţiei au ascuns de ochii presei derularea incidentului care s-a petrecut pe traseu, la circa doi kilometri de linia de start. Din această cauză, festivitatea de premiere a fost întârziată, fără însă ca organizatorii să ofere vreo explicaţie.

Adauga un comentariu

*