Fotbal: Titlul în Spania, departe de a se fi jucat

Cu 10 etape înainte de finalul actualui sezon din Primera Division, lupta pentru titlu devine din ce în ce mai interesantă chiar dacă FC Barcelona s-a distanţat la două puncte de Sevilla.

Trei din primele patru clasate au obţinut victorii în ultima etapă din Spania, doar FC Sevilla a capotat, 0-0 la Osasuna, iar distanţa dintre echipe continuă să fie minimă.

După victoriile lui Barcelona şi Valencia de sâmbătă, Sevilla nu a reuşit să se impună pe terenul Osasunei iar Real Madrid a câştigat cu 2-1 la Celta Vigo după un gol marcat de Robinho cu şapte minute înainte de final.

Partida dintre Galactici şi echipa lui Gabi Tamaş, absent, a fost una deosebit de dură, cu numeroase cartonaşe galbene şi un cartonaş roşu, Guti, pe final, şi în care gazdele au şutat mai mult dar oaspeţii au şutat mai mult pe spaţiul porţii adverse şi au avut mai mult posesia.

În cel mai spectaculos meci al etapei din Spania, Racing Santander a învins pe Athletic Bilbao cu 5-4 după ce la pauză oaspeţii conduceau cu 1-0. Eroul meciului a fost atacantul sârb al gazdelor, Nikola Zigic, cel care a reuşit un hattrick, a marcat golul victoriei în minutul 88 şi a primit nota 8.8.

Fără Cosmin Contra pe teren, Getafe a scos doar un 2-2 acasă cu Zaragoza, după ce oaspeţii au condus cu 2-0, şi cu Laurenţiu Roşu introdus pe teren abia din minutul 73, Huelva a obţinut un 1-1 la Nastic Tarragona.

În ultimul meci de duminică, Atletico Madrid şi Real Mallorca au încheiat la egalitate, 1-1, după ce gazdele au deschis scorul prin Fernando Torres iar oaspeţii au egalat prin Arango.

Adauga un comentariu

*