Continuă mazilirile la vârf în PNL Neamţ

După suspendarea pentru un an din PNL a primarului Ştefan, în cadrul organizaţiei liberalilor nemţeni, au avut loc noi suspendări şi excluderi, transmite corespondentul AMOS News.

În şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL Neamţ s-a hotărât excluderea din partid a consilierului local Andrei Baciu, suspendarea pentru un an din PNL a viceprimarului municipiului Piatra Neamţ, Mihaela Stoica şi a consilierului local Cornelia Tudorancea şi a fost validată retragerea sprijinului politic pentru Dorina Drexler, inspectorul general al IŞJ.
Senatorul Şerban Strătilă, membru în conducerea judeţeană a PNL Neamţ, a declarat că toate sancţiunile au fost luate în conformitate cu statutul PNL.

„Sigur, orice decizie poate fi contestată la Comisia de Onoare si Arbitraj a PNL, dar nu văd ce poţi să conteşti în momentul în care trei sferturi din voturi arată că sancţiunea este corectă“, a adăugat senatorul Strătilă.

Acuzele aduse celor sancţionaţi au fost, în cazul consilierului Baciu că a încălcat statutul partidului atunci când a contestat în presă dizolvarea Biroului de Conducere a PNL Piatra Neamţ, iar viceprimarului Mihaela Stoica i sa reproşat faptul că PNL a pierdut sediul din Piatra Neamţ, ba mai mult că ar fi sprijinit evacuarea PNL din fostul sediu. Consilierul local Cornelia Tudorancea a fost învinuit că ar sprijini făţiş PLD.

Potrivit unor surse din PNL Neamţ, ultimele măsuri punitive fac parte din campania actualei conduceri interimare liberale de a elimina potenţialii concurenţi la alegerile pentru conducerea PNL Neamţ, din iunie, majoritatea făcând parte din echipa Ştefan.

Delegaţia Permanenta a PNL Neamţ are 160 de membri, preşedinţii organizaţiilor din judeţ, primari, viceprimari, consilieri judeţeni şi preşedinţii organizaţiilor de cartier din Piatra Neamţ şi Roman din care au fost prezenţi 112 la întrunirea de sâmbăta.

Adauga un comentariu

*