PD zboara de la Guvernare. Stavarache rivneste deja la functiile PD

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că va veni săptămâna viitoare cu un guvern format din PNL şi UDMR. In Bacau, Stavarache a promis mai multe posturi (subprefect, directori de directii) unor apropiati ai sai.

„Voi veni săptămâna viitoare cu un nou guvern in Parlament, un Guvern care va fi constituit în jurul PNL, avându-i alături pe colegii noÅŸtri din UDMR care s-au dovedit parteneri corecÅ£i ÅŸi competenÅ£i”, a declarat Tăriceanu

Acesta a precizat că va solicita, săptămâna viitoare, votul Parlamentului pentru acest nou guvern care va avea misiunea de a scoate România din impasul politic.

Tăriceanu consideră că principalul vinovat de actuala criză politică este şeful statului, Traian Băsescu.

„România are nevoie de o formulă de guvernare eficientă, care să poată garanta că vocea ţării noastre este auzită ÅŸi respectată, de un guvern care să nu fie măcinat permanent de dispute interne. De aceea, este timpul ca cineva să aibă curajul să spună clar că AlianÅ£a PNL-PD nu mai are resurse interne pentru a fi în beneficiul românilor, iar, ca premier, sunt primul care recunoaÅŸte acest adevăr. Voi face tot posibilul ca România să meargă înainte, spre UE, nu spre un trecut comunist ÅŸi balcanic”, a afirmat premierul.

Adauga un comentariu

*