Marian Vanghelie a câştigat şefia PSD Bucureşti

Noul preşedinte al organizaţiei PSD Bucureşti este Marian Vanghelie, ales în această seară, chiar de ziua sa de naştere.

Candidatul favorit din cei şase înscrişi în cursă a fost ales cu 989 de voturi din cele 1060. La congresul PSD Bucureşti au fost prezenţi peste 1000 participanţi, care l-au susţinut pe edilul sectorului 5.

„Voi avea grijă de toÅ£i tinerii, pentru că cred că generaÅ£ia asta trebuie susÅ£inută ÅŸi trebuie cu toÅ£ii s-o susÅ£inem. Trebuie să ÅŸtim cu toÅ£ii să ne respectăm seniorii pentru tot ce-au făcut pentru această Å£ară”, a declarat Vanghelie, după aflarea rezultatelor.

Marian Vanghelie a împlinit astăzi 39 de ani şi este la al doilea mandat ca primar al sectorului 5. Anul trecut, Vanghelie a fost ales în funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei PSD Bucureşti. În 2005, Marian Vanghelie a candidat pentru postul de primar general al Capitalei, dar a fost înfrânt de Adriean Videanu. Înainte de alegerile din 2004 s-a retras din PSD deoarece era anchetat de PNA, dar a revenit un an mai târziu.

Adauga un comentariu

*