Varujan Vosganian s-a întâlnit cu liderii liberali din toată Moldova

Liderii organizaţiilor liberale din toate judeţele Regiunii Nord – Est s-au întâlnit în Bacău, în cursul zilei de duminică, cu ministrul Economiei şi Comerţului, Varujan Vosganian, informează corespondentul AMOS News.

Ministrul Vosganian a venit în judeţul din inima Moldovei în dublă calitate: aceea de ministru al Economiei şi Comerţului şi de vicepreşedinte regional al Partidului Naţional Liberal. În cursul zilei de sâmbătă, în prima parte a vizitei, ministrul Vosganian s-a întâlnit, de la ora 18.00, în aula bibliotecii „Mihai Eminescu” din o­neşti cu oamenii de afaceri de pe Valea Trotuşului.

ÃŽn cursul zilei de astăzi, la sediul DirecÅ£iei Agricole din Bacău, ministrul Vosganian a purtat o serie de discuÅ£ii cu liderii liberali din judeÅ£ele Regiunii Nord – Est.

Primari şi viceprimari din mai multe localităţi ale Molodovei, preşedinţi de consilii judeţene sau lideri locali ai Partidului Naţional Liberal, au discutat cu vicepreşedintele regional al acestei formaţiuni politice despre retragerea trupelor din Irak, problemele economice ale regiunii şi pregătirea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare programate să se desfăşoare în curului lunii mai.

Adauga un comentariu

*