Steaua fără idei: 0-0 cu UTA

 

 
 

BLOCAŢI Ros-albastrii sufera în continuare, exprimarea în teren fiind caracterizata de nervi, iar ocaziile apar doar la fazele fixe

La primul meci al  Stelei de dupa eliminarea din Cupa UEFA, trupa lui Olaroiu a încercat sa îsi sufoce adversarul si sa transeze repede victoria.

Dorind sa evite o posibila criza de timp si o lupta de anduranta, Steaua încearca sa puna rapid stapânire pe mijlocul terenului. Aradenii riposteaza cu un joc agresiv, rezultând un razboi surd, cu multe intrari dure, dovada ca pâna la pauza arbitrul Lucian Dan a acordat 5 cartonase galbene. Prima victima este utistul Varga, accidentat si înlocuit cu Ramos înca în minutul 4 în urma unui tackling facut de Nicolita. Datorita unei flexibilitati crescute, Steaua îsi impune treptat jocul, dar creaza pericol doar prin faze fixe. In minutul 16 Nicolita aseaza o centrare pentru lovitura de cap a lui Goian, mingea loveste bara si revine în teren, dar Ghionea nu reuseste în doua rânduri sa îl învinga pe Tudor. La aceasta faza, jucatorii stelisti au cerut gol valabil, considerând ca balonul a fost retinut de portarul aradean din spatele liniei. In urma unui corner, Thereau (38’) poate deschide si el scorul, dar mingea este trimisa slab de francez. Riposta Aradului a venit prin Simion. Insa scapat singur ingurel cu Cernea, trimiteslab pe lânga poarta din 10 metri.

Dupa pauza nervii se intensifica, Radoi are o intrare criminala la un adversar si primeste al doilea galben, parasind terenul. Ca urmare, Lacatus forteaza atacul, îl scoate pe Pascovici si introduce un atacant, pe Stojanovic, dar tot Steaua domina haotic ostilitatile. Bostina, în trei rânduri, are cele mai mari ocazii steliste, toate dupa lovituri libere, dar niciun sut nu este pe cadrul portii lui Tudor.

Sansa Stelei apare în minutul 85, când Victoras Iacob scapa din marcaj dupa o gafa a apararii utiste, înscrie plasat, dar tusierul Sebastian Gheorghe semnalizeaza eronat ofsaid. Chirita de la oaspeti este si el eliminat, dupa ce în prima repriza fusese avertizat cu mare usurinta, iar Paraschiv este iertat de un “rosu” în urma unei calcaturi. Dar toate incidentele lasa tabela imaculata.(prosport.ro)

Adauga un comentariu

*