Constanţa: Împuşcat de poliţişti deoarece a fost prins la furat

O echipă de poliţişti din Basarabi împreună cu agenţii unei firme private şi reprezentanţi ai Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile SA au organizat, aseară, la marginea oraşului Basarabi, din judeţul Constanţa, o acţiune pentru depistarea hoţilor de cablu telefonic.

La scurt timp de la declanşarea acestei acţiuni, oamenii legii au surprins trei persoane care se deplasau cu un tractor cu remorcă.

Imediat aceştia au început să sustragă aproape 300 de metri de cablu telefonic. Somaţi de poliţişti, şoferul a refuzat să oprească la semnal şi a forţat barajul format de aceştia.

Cei trei au reuşit să fugă, poliţiştii fiind nevoiţi să tragă patru focuri de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, inspector Crina Chirea, a declarat că urmărirea tractorului a continuat şi pe o stradă din oraş, poliţiştii reuşind blocarea vehiculului după ce au tras alte focuri de armă în cauciucuri.

Tractorul a încetinit, iar din el au sărit două persoane care au dispărut în plantaţia de viţă-de-vie din zona DN3.

În urma cercetărilor, poliţiştii au depistat mai multe urme de sânge, iar în incinta unei ferme din apropiere a fost identificat Daniel Hămăşescu, în vârstă de 22 ani, din comuna Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov.

El a fost transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind diagnosticat cu două plăgi împuşcate în zona muşchiului femural drept.

Tânărul a rămas internat sub pază, iar anchetatorii continuă cercetările pentru identificarea celorlalţi participanţi la furt.

Amos News

Adauga un comentariu

*