Scarlett Johansson Рcea mai sexy femeie ̨n opinia Playboy

De frumuseÅ£ea actriÅ£ei Scarlett Johansson nu se poate îndoi nimeni. Nici măcar celebrul Hugh Hefner. Asta pentru că celebra sa revistă pentru adulÅ£i – Playboy – a desemnat-o pe Scarlett de curând cea mai sexy femeie din showbizz.

Topul a fost unul cu totul inedit, asta pentru că, deÅŸi a cuprins 25 de nume, nu a avut decât două poziÅ£ii. Pe locul întâi a fost desemnată Scarlett, iar pe celelalte locuri – menÅ£ionându-se că nu există o ordine anume – celelalte 24 de fete.

„Scarlett Johansson reprezintă culmea frumuseÅ£ii ÅŸi a senzualităţii – de la pielea ei ca de porÅ£elan până la carisma ei misterioasă, palpabilă dar ÅŸi indefinibilă în acelaÅŸi timp”, au fost cuvintele de laudă din Playboy la adresa celebrei actriÅ£e americane, cunoscută publicului din filme precum „Singur Acasă 3”, „Lost in Translation”, „The Perfect Score”, „A Love Song for Bobby Long”, „Match Point” sau „The Island”.

Printre celelalte 24 de femei sexy ale showbizz-ului mondial numite de Playboy se mai găsesc nume ca Pamela Anderson, Christina Aguilera, Pussycat Dolls, Beyoncé Knowles, Denise Richards, Jennifer Lopez, Jessica Alba, Angelina Jolie, Carmen Electra, Paris Hilton sau Jenna Jameson.

Scarlett Johansson Scarlett Johansson Scarlett Johansson Scarlett Johansson

Scarlett Johansson Scarlett Johansson Scarlett Johansson Scarlett Johansson

Scarlett Johansson Scarlett Johansson Scarlett Johansson

Adauga un comentariu

*