Adela Omar s-a intors in Romania

Sotia omului de afaceri romano-sirian Omar Hayssam s-a intors vineri dimineata in tara, cu o cursa venita de la Damasc.

Ea sustine ca nu si-a vazut sotul in Siria, ci doar i-a trimis niste medicamente, prin intermediul unor rude, transmite Realitatea TV.

De asemenea, Adela Omar a declarat ca starea de sanatate a sotului sau s-a inrautatit.

Sotia lui Omar Hayssam nu avea multe bagaje si nu a fost asteptata de rude la aeroport.

Adela Omar plecase din tara in 14 ianuarie de pe Aeroportul International Henri Coanda, cu destinatia Beirut. Ea avea bilet de intoarcere in Romania pana in 24 februarie.

Surse din cadrul politiei decalrasera atunci ca ea avea foarte multe medicamente. Se pare ca Omar Hayssam urma sa fie supus unei noi interventii chirurgicale la Beirut.

Sotia sirianului incercase de doua ori sa iasa cu copii din tara, insa a fost oprita pentru ca nu avea actele in regula.

Omar Hayssam- judecat in mai multe dosare pentru infractiuni economice, dar si pentru acte de terorism in legatura cu rapirea a trei jurnalisti romani in Irak – a fost dat in urmarire internationala dupa ce a fugit din Romania, in luna iunie 2006.

Hayssam fusese pus in libertate de instanta Curtii de Apel Bucuresti, din motive medicale, in 26 aprilie. Dupa fuga lui Hayssam din tara, sefii serviciilor secrete au demisionat din functii.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*