Prelungire de termen la plata impozitelor pentru maşinile luate în leasing

Aglomeraţie mare în aceste zile în sediul Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale Bacău. Sute de băcăuani care şi-au cumpărat, până la sfârşitul anului trecut, o maşină în leasing au luat cu asalt ghişeele instituţiei pentru a-şi depune dosarul pentru plata impozitului plătit până acum de firmele prin intermediul cărora au achiziţionat respectivele autoturisme.

Ionuţ Tomescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău, spune că perioada de declarare a maşinilor achiţionate în sistem leasing a fost prelungită până la data de 28 februarie 2007.

„Actele necesare pentru declararea autoturismului sunt: copie contract leasing şi copie carte maşină sau copie certificat înmatriculare. Programul de lucru al Direcţiei de Impozite şi taxe Locale este zilnic, de luni pînă vineri, între orele 08.00 – 17.00 pentru persoanele fizice şi 08.00 – 14.00 pentru persoanele juridice, iar sîmbătă ghişeele sunt deschise între orele 08.00 – 14.00 atît pentru persoanele fizice cît şi pentru persoanele juridice”, precizează Ionuţ Tomescu.

Adauga un comentariu

*