Bety (Etnic) si-a ales rochia de mireasa

Trupa Etnic a fost contractata pentru a sustine un mini-recital in cadrul Targului de nunti, ocazie de care Bety a profitat petntru a-si cauta rochia pe care o viseaza.

Cum de la orice nunta muzica traditionala nu poate lipsi, invitarea trupei Etnic la Targul de nunti a venit ca un gest firesc din partea organizatorilor.

Dupa sustinerea recitalului, cele 3 etnice au profitat de varietatea modelelor expuse si nu au rezistat tentatiei de a proba cateva dintre cele mai pretioase rochii de mireasa.

Chiar daca nu are niciun plan de a se casatori in viitorul apropiat, Bety si-a dorit intotdeauna sa poarte cel putin 2 toalete in ziua nuntii, dintre care una neaparat rosie , asa ca anul acesta a rascolit toate standurile pana a gasit rochia rosie perfecta.

“ Rochia cea rosie mi-a sarit in ochi de la distanta si am tinut neaparat sa o probez. Imi doresc ca la nunta mea sa port o rochie rosie, fie la cununia civila fie la petrecerea de a doua zi” – ne-a declarat Bety incantata de modelul gasit (www.rba.ro; www.trupaetnic.ro )

Adauga un comentariu

*