Negocierile pentru transferul lui Vranjkovic au durat 9 ore

Directorul sportiv al lui Dinamo, Constantin Dănilescu, şi preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, au finalizat transferul lui Vranjkovic la gruparea din Ştefan cel Mare, la capătul a 9 ore de negocieri dure, care au început vineri noaptea, la ora 3:00.

Constantin Dănilescu a ajuns la Târgu Jiu, vineri noaptea, pe o ceaţă densă, şi s-a aşezat la masa tratativelor cu preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, iar sâmbătă, la ora 12:00, cei doi au bătut palma: Vranjkovic este jucătorul lui Dinamo pentru 5 ani.

La negocieri au luat parte şi jucătorul Vojislav Vranjkovic, alături de impresarul său, Zvonco.

Dinamo va plăti pentru Vranjkovic 400.000 de dolari plus trei jucători, Mugurel Dedu, Ilie Iordache şi Alexandru Păcurar. În cazul în care Dinamo nu îl va convinge pe Păcurar să semneze cu Pandurii până la 12 ianuarie, atunci se obligă să mai achite încă 250.000 de dolari, care reprezintă preţul răscumpărării din contract a lui Păcurar, potrivit declaraţiilor lui Marin Condescu.

În plus, conform contractului, Dinamo nu-l poate vinde pe Vranjkovic cu mai puţin de două milioane de euro, iar orice reziliere a contractului cu bosniacul în perioada de cinci ani l-ar readuce pe acesta automat la Pandurii.

Constantin Dănilescu a explicat motivele pentru care a fost nevoit să vină noaptea la Târgu Jiu pentru negocieri: „Este opÅ£iunea antrenorului Mircea Rednic, care a dorit ca Vranjkovic să vină neapărat la noi, iar conducerea a făcut niÅŸte eforturi deosebite pentru a-l aduce la Dinamo. Domnul Borcea (n.r. directorul executiv al lui Dinamo), în stilul lui caracteristic, în forţă, ne-a trimis la Târgu Jiu noaptea, pe ceaţă, să negociem, dar mă bucur că s-a realizat transferul. Acum pot să mă duc ÅŸi eu liniÅŸtit la familie ÅŸi vedem ce mai avem de făcut mai departe. Vranjkovic este clar jucătorul lui Dinamo, avem toate semnăturile ÅŸi tot ce ne trebuie. Toate actele sunt semnate, ÅŸi cu Vranjkovic, ÅŸi cu Pandurii ÅŸi nu se mai poate schimba nimic. Eu sper ca să merite eforturile pe care le-am făcut pentru a-l aduce”.

„A fost greu să negociez ÅŸi cu domnul Cristi Borcea, mai întâi, ÅŸi cu domnul Tică Dănilescu, deoarece dânÅŸii sunt experÅ£i ÅŸi au atâţia ani în negocieri. Eu sunt convins că Dinamo a făcut o achiziÅ£ie foarte bună luându-l pe Vranjkovic ÅŸi îi urez să aibă mult succes la Dinamo, să se integreze ÅŸi să ajungă cu echipa bucureÅŸteană cât mai departe în cupa UEFA”, a declarat Marin Condescu.

La finalul negocierilor, la care a asistat în permanenţă consultantul juridic al Pandurilor, Toni Mihail Greblă, s-a ciocnit şi un pahar de şampanie, iar preşedintele Condescu şi Vranjkovic au dorit să spargă paharele pentru a fi alungat ghinionul. „Am respectat tradiţia sârbă a impresarului şi a jucătorului. Ei au cerut să avem şampanie la semnarea contractului şi să spargem apoi paharele” a explicat Condescu.

NewsIn

Adauga un comentariu

*