Gazeta Sporturilor: Arbitraj cu greÅŸeli la Steaua – Politehnica TimiÅŸoara

În derbiul etapei a 18-a, Steaua a învins fără mari probleme pe Politehnica Timişoara cu 3-1 dar partida a fost plină de incident şi a conţinut numeroase greşeli de arbitraj în ambele sensuri, informează AMOS News citând site-ul www.gazetasporturilor.ro.

Venită la Bucureşti cu speranţa că poate profita de faptul că Steaua se gândeşte mai mult la meciul de Liga Campionilor de miercuri, cu Lyon, Politehnica Timişoara nu a reuşit decât rareori să se ridice la niveul unei formaţii care termină onorabil o grupă dificilă de Liga Campionilor şi se califică pentru al treilea an consecutiv în primăvara europeană.

Disputa, câştigată finalmente cu 3-1 de elevii lui Cosmin Olăroiu, a fost plină de greşeli de arbitraj, centralul Sebastian Colţescu, unul dintre remarcaţii turului abia încheiat, şi-a tăiat singur craca de sub picioare comiţând erori grave de ambele părţi.

Centralul craiovean trebuia să-i elimine pe Stelian Stancu în minutul 29, atac violent cu talpa pe genunchi asupra lui Pleşan, Petre Marin în minutul 38, fault dur la Grigorie, fostul dinamovist ne mai putând continua partida, şi Mihăiţă Pleşan pe finalul primei reprize, fault fără balon la Nicoliţă iar Pleşan mai avea şi un cartonaş galben.

De asemenea, Colţescu a evitat să-l trimită în tribună pe antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu, care a protestat vehement şi îndelungat la deciziile întregii brigăzi, dar centralul craiovean are de partea lui condiţiile încinse în care s-a jucat meciul şi faptul că greşelile sale nu au influenţat în mod evident rezultatul partidei.

Adauga un comentariu

*